Vimla mobilabonnemang

Vimla för barn


Erbjudande för barn

Se erbjudanden för September 2021.

Visa alla erbjudanden

Vimlas abonnemang för barn

Här listar de vi de barnabonnemang som Vimla erbjuder.

 • Barnabonnemang 6 GB med fria samtal/mess
  för 50kr/mån i 4 mån, därefter 100kr/mån kr per månad.
 • Barnabonnemang 10 GB med fria samtal/mess
  för 75kr/mån i 4 mån, därefter 150kr/mån kr per månad.
 • Barnabonnemang 25 GB med fria samtal/mess
  för 100kr/mån i 4 mån, därefter 200kr/mån kr per månad.
 • Barnabonnemang 50 GB med fria samtal/mess
  för 135kr/mån i 4 mån, därefter 270kr/mån kr per månad.
 • Barnabonnemang 100 GB med fria samtal/mess
  för 150kr/mån i 4 mån, därefter 300kr/mån kr per månad.

Vad händer om surfen tar slut hos Vimla?

Hos Vimla är det så pass bra att om surfen tar slut för ditt barn så kommer barnet kunna surfa vidare i snigelfart. Det innebär att streaming inte kommer att fungera, men att besöka sidor och skicka textmeddelanden kommer fortfarande vara möjligt. Skulle surfen vara för långsam så finns alltid möjligheten att köpa extrasurf, men det är ganska dyrt och då är det ofta bättre att överväga att istället uppgradera till ett barnabonnemang med mer surf.

Hur kan betala för sitt barnabonnemang?

Enklast att betala hos Vimla är genom bankkort och det innebär att du anger dina kortuppgifter och sedan dras pengarna från kortet en gång i månaden helt automatiskt. Men det går även hos Vimla betala via faktura, det innebär att du en gång i månaden får en faktura som du sedan får lägga in manuellt för betalning i din internetbank. Som ett sista sätt finns möjlighet att betala genom autogiro som fungerar som så att pengarna helt enkelt dras från ditt konto en gång i månaden utan att du behöver göra något.

Vilken kundtjänst finns?

Hos Vimla kan du ta kontakt genom deras chatt vilket ofta är minst lika smidigt och snabbt som att ringa. Som ett sista sätt att kontakta Vimla kan du skicka ett e-postmeddelande för att få hjälp, men tänk då på att beskriva tydligt vad du vill ha hjälp med kring ditt barnabonnemang så det slipper uppstå följdfrågor som drar ut på tiden.