Fello mobilabonnemang

Fello för barn


Erbjudande för barn

Se erbjudanden för September 2021.

Visa alla erbjudanden

Fellos abonnemang för barn

Här listar de vi de barnabonnemang som Fello erbjuder.

 • Barnabonnemang 3 GB med fria samtal/mess
  för 47,50kr/mån i 4 mån, därefter 95kr/mån kr per månad.
 • Barnabonnemang 10 GB med fria samtal/mess
  för 72,50kr/mån i 4 mån, därefter 145kr/mån kr per månad.
 • Barnabonnemang 18 GB med fria samtal/mess
  för 97,50kr/mån i 4 mån, därefter 195kr/mån kr per månad.
 • Barnabonnemang 32 GB med fria samtal/mess
  för 122,50kr/mån i 4 mån, därefter 245kr/mån kr per månad.

Vad händer om surfen tar slut hos Fello?

Skulle surfen ta slut hos Fello så kommer ditt barn inte att kunna surfa något mer förrän surfen fylls på igen. Om surfen ofta tar slut för ditt barn så bör du som förälder överväga att uppgradera till ett större surfpaket. Det är ofta mer förmånligt än att fylla på surfen med extradata som ofta är en liten mängd som kostar mycket.

Hur kan betala för sitt barnabonnemang?

Enklast att betala hos Fello är genom bankkort och det innebär att du anger dina kortuppgifter och sedan dras pengarna från kortet en gång i månaden helt automatiskt. Men det går även hos Fello betala via faktura, det innebär att du en gång i månaden får en faktura som du sedan får lägga in manuellt för betalning i din internetbank. Det är även möjligt att betala med E-faktura vilket är ett smidigt sätt då fakturan kommer i internetbanken och du behöver bara godkänna den. Som ett sista sätt finns möjlighet att betala genom autogiro som fungerar som så att pengarna helt enkelt dras från ditt konto en gång i månaden utan att du behöver göra något.

Vilken kundtjänst finns?

Behöver du hjälp med något med ditt mobilabonnemang för barn så kan du alltid kontakta Fello genom att ringa. Det går även att kontakta Fello genom deras chatt vilket ofta är minst lika smidigt och snabbt som att ringa. Som ett sista sätt att kontakta Fello kan du skicka ett e-postmeddelande för att få hjälp, men tänk då på att beskriva tydligt vad du vill ha hjälp med kring ditt barnabonnemang så det slipper uppstå följdfrågor som drar ut på tiden.