Fello mobilabonnemang

Fello för barn


Erbjudande för barn

Se erbjudanden för Maj 2024.

Visa alla erbjudanden

Fellos abonnemang för barn

Här listar de vi de barnabonnemang som Fello erbjuder.

 • Barnabonnemang 6 GB med fria samtal/mess
  för 47.5 kr/mån i 2 mån, därefter 95 kr/mån kr per månad.
 • Barnabonnemang 28 GB med fria samtal/mess
  för 77.5 kr/mån i 2 mån, därefter 155 kr/mån kr per månad.
 • Barnabonnemang 44 GB med fria samtal/mess
  för 102.5 kr/mån i 2 mån, därefter 205 kr/mån kr per månad.
 • Barnabonnemang 70 GB med fria samtal/mess
  för 132.5 kr/mån i 2 mån, därefter 265 kr/mån kr per månad.

Fello

Fello är en operatör som som startade som en fristående aktör, men sedan 2020 så ägs de av Telia. Fello erbjuder dig som vårdnadshavare att teckna abonnemang åt dina barn som är under 18 år. I den här artikeln går vi igenom Fellos erbjudande.

Vad kostar ett barnabonnemang hos Fello?

Ordinariepriset på Fellos allra billigaste abonnemang för barn är 95 kronor i månaden och det abonnemanget innehåller 3 GB surf. Fello erbjuder fyra olika abonnemangsnivåer och det största abonnemanget som innehåller 32 GB surf kostar 245 kronor i månaden.

Välj mellan två välkomsterbjudanden

När du blir kund hos Fello kan du välja mellan två olika erbjudanden. Antingen får du halva priset i två månader och 50 GB i en extra surfpott, eller också får du halva priset på ditt abonnemang i hela fyra månader. Här kan du fundera lite själv vad som passar dig bäst. Ett grundtips är att om du väljer det billigaste abonnemanget kan det vara bra att välja till extra surf, men om du väljer något av de större abonnemanget kan du istället tjäna på att få halva priset under lite längre tid.

Fello har Sveriges bästa täckning

Det som gör att många väljer Fello är det faktum att man ringer och surfar i Telias prisbelönta nät. Framför allt om du bor norr om Gävle så är detta en väldigt stor fördel. Du kan hitta andra operatörer som på pappret erbjuder attraktivare abonnemang, men om du inte har täckning så spelar det ju ingen roll om du har ett abonnemang med mycket surf.

Få gratismånader genom att tipsa dina vänner

På “Mina sidor” kan du hitta en tipslänk som du kan dela med vänner och bekanta. För varje vän som ansluter sig till Fello via din länk så får du en gratis månad på ditt abonnemang.

Något som är ganska unikt med Fello är att de är en lågprisoperatör som erbjuder kundtjänst via telefon, vilket många uppskattar. Givetvis kan du även maila eller prata med supporten via chatt om du föredrar det.

När du tecknar ett abonnemang hos Fello till ditt barn så kan du välja att det ska vara spärrat mot allt som kan kosta extra pengar. Det kan vara köp i Appstore, olika typer av betaltjänster, utlandssamtal eller köp av extra surf. Du kan även göra denna inställning i efterhand via “Mina sidor”.

Fördelar med Fello för barn

 • Sveriges bästa täckning i Telias nät
 • Välj mellan två olika välkomsterbjudanden
 • Aldrig någon bindningstid
 • Alltid fria SMS och samtal
 • Kostnadskontroll via “Mina sidor”
 • Kundtjänst via telefon

Omdöme

Fello har en stor fördel och det är att de verkar i Telias nät, vilket oberoende bedömare har klassat som Sveriges bästa. Deras abonnemang är billiga, men det finns andra som ger dig mer surf till en liknande kostnad.

Se erbjudanden

Vanliga frågor om Fellos barnabonnemang

Kan man köpa till extra surf?

Japp, det är inga problem. En extra GB kostar 45 kronor och kan enkelt köpas direkt via hemsidan (du kan betala med Swish om du vill). Köper du tre GB så kostar det 115 kr.

Kan barn ha mobilabonnemang hos Fello?

Nej, ett barn under 18 år kan aldrig ha ett eget abonnemang. Det är du som vårdnadshavare som tecknar abonnemanget och som är betalningsansvarig. Ditt barn använder bara abonnemanget, men rent juridiskt så är det ditt.

Är Fello en fristående operatör?

Fello var en fristående aktör på den svenska mobilmarknaden fram till september 2020, men ägs numera av Telia.

Kan man hitta mitt barns nummer på hitta.se?

Nej, ditt barn dyker inte upp i några register eftersom abonnemanget är registrerat på en förälders personnummer.

Vad händer om surfen tar slut hos Fello?

Skulle surfen ta slut hos Fello så kommer ditt barn inte att kunna surfa något mer förrän surfen fylls på igen. Om surfen ofta tar slut för ditt barn så bör du som förälder överväga att uppgradera till ett större surfpaket. Det är ofta mer förmånligt än att fylla på surfen med extradata som ofta är en liten mängd som kostar mycket.

Hur kan betala för sitt barnabonnemang?

Enklast att betala hos Fello är genom bankkort och det innebär att du anger dina kortuppgifter och sedan dras pengarna från kortet en gång i månaden helt automatiskt. Men det går även hos Fello betala via faktura, det innebär att du en gång i månaden får en faktura som du sedan får lägga in manuellt för betalning i din internetbank. Det är även möjligt att betala med E-faktura vilket är ett smidigt sätt då fakturan kommer i internetbanken och du behöver bara godkänna den. Som ett sista sätt finns möjlighet att betala genom autogiro som fungerar som så att pengarna helt enkelt dras från ditt konto en gång i månaden utan att du behöver göra något.

Vilken kundtjänst finns?

Behöver du hjälp med något med ditt mobilabonnemang för barn så kan du alltid kontakta Fello genom att ringa. Det går även att kontakta Fello genom deras chatt vilket ofta är minst lika smidigt och snabbt som att ringa. Som ett sista sätt att kontakta Fello kan du skicka ett e-postmeddelande för att få hjälp, men tänk då på att beskriva tydligt vad du vill ha hjälp med kring ditt barnabonnemang så det slipper uppstå följdfrågor som drar ut på tiden.