Comviq mobilabonnemang

Comviq för barn


Erbjudande för barn

Se erbjudanden för September 2021.

Visa alla erbjudanden

Comviqs abonnemang för barn

Här listar de vi de barnabonnemang som Comviq erbjuder.

Vad händer om surfen tar slut hos Comviq?

Skulle surfen ta slut hos Comviq så kommer ditt barn inte att kunna surfa något mer förrän surfen fylls på igen. Om surfen ofta tar slut för ditt barn så bör du som förälder överväga att uppgradera till ett större surfpaket. Det är ofta mer förmånligt än att fylla på surfen med extradata som ofta är en liten mängd som kostar mycket.

Hur kan betala för sitt barnabonnemang?

Enklast att betala hos Comviq är genom bankkort och det innebär att du anger dina kortuppgifter och sedan dras pengarna från kortet en gång i månaden helt automatiskt. Men det går även hos Comviq betala via faktura, det innebär att du en gång i månaden får en faktura som du sedan får lägga in manuellt för betalning i din internetbank. Det är även möjligt att betala med E-faktura vilket är ett smidigt sätt då fakturan kommer i internetbanken och du behöver bara godkänna den.

Vilken kundtjänst finns?

Behöver du hjälp med något med ditt mobilabonnemang för barn så kan du alltid kontakta Comviq genom att ringa. Det går även att kontakta Comviq genom deras chatt vilket ofta är minst lika smidigt och snabbt som att ringa. Som ett sista sätt att kontakta Comviq kan du skicka ett e-postmeddelande för att få hjälp, men tänk då på att beskriva tydligt vad du vill ha hjälp med kring ditt barnabonnemang så det slipper uppstå följdfrågor som drar ut på tiden.