Fibio mobilabonnemang

Fibio för barn


Erbjudande för barn

Se erbjudanden för April 2024.

Visa alla erbjudanden

Fibios abonnemang för barn

Här listar de vi de barnabonnemang som Fibio erbjuder.

Fibio

Fibo har en serie mobilabonnemang som är avsedda för barn upp till 18 år. Dessa abonnemang har dubbel surf jämfört med Fibios standardutbud.

Fibo använder sig av Telenors nät, vilket gör att täckningen är bra i nästan hela Sverige. Det är så klart viktigt att du kollar upp hur det ser ut på de platser där du brukar röra dig, men generellt sett så funkar det bra.

Priser på Fibios barnabonnemang

Fibio har flera olika abonnemangsnivåer för barn. Det billigaste abonnemanget kostar 199 kr månaden och ger ditt barn 12 GB surf. Det största barnabonnemanget hos Fibio innehåller 80 GB surf och kostar 319 kr i månaden (ordinarie pris). Du kan köpa till extra surf om den skulle ta slut, men ofta lönar det sig att istället välja ett abonnemang där det ingår lite mer surf.

För att få total kostnadskontroll på ditt barns mobilabonnemang kan du enkelt spärra köp av extra surf via sms, utlandssamtal samt betalsamtal och betal-SMS. Spärrarna aktiverar du genom att kontakta kundtjänst via e-post eller telefon.

I skrivande stund så ingår även streamingtjänsten Viaplay utan extra kostnad i två månader. Tänk på att du själv måste avsluta detta om du inte vill fortsätta efter de två gratismånaderna. Ordinarie pris för Viaplay är 129 kr/mån.

Prisgaranti garanterar en bra deal

Om du hittar ett likvärdigt, men billigare abonnemang hos någon av konkurrenterna så får du samma pris hos Fibio genom att kontakta deras kundtjänst. Det är givetvis en trygghet för dig som kund, så tveka inte att använda den.

Fibio är väldigt måna om att du som kund ska bli nöjd. Förutom prisgarantin så har de även en nöjd-kund-garanti som exempelvis innebär att om du behöver vänta mer än 10 minuter på att få svar på ditt samtal till kundtjänst så får du 3 GB i extra surf. Detsamma gäller om du inte får svar på dina mail inom 24 timmar.

Fördelar med Fibio för barn

  • Fria samtal och obegränsat med SMS/MMS i hela EU
  • Bra täckning med Telenor
  • Smidig spärr mot extrakostnader
  • Inga bindningstider
  • Prisgaranti
  • Kundtjänst via telefon
  • Byt abonnemang när du vill

Omdöme

Vi skulle vilja hävda att Fibio är som de flesta andra medeloperatörerna, varken mer eller mindre. Det som sticker ut lite är att de erbjuder kundtjänst via telefon och att du “belönas” med extra surf om de inte svarar inom rimlig tid. Att de använder Telenors nät borgar för att täckningen är ganska bra. En extra trygghet är prisgarantin som gör att de matchar priset om du hittar ett motsvarande abonnemang billigare hos någon annan operatör.

Se erbjudanden

Vanliga frågor om Fibios barnabonnemang

Vilket nät använder Fibio?

Fibio återfinns i Telenors mobilnät, vilket innebär en av Sveriges bästa täckningsgrader. Enligt Telenor själva så kan de erbjuda täckning på 90 procent av Sveriges yta.

Kan jag köpa en mobil ihop med ett Fibio-abonnemang för barn?

Ja, det kan du. Det finns faktiskt ett ganska brett utbud av telefoner att välja på. Tänk dock på att det (såklart) påverkar månadskostnaden.

Vem får skaffa ett barnabonnemang hos Fibio?

För att få ett barnabonnemang måste den som ska använda abonnemanget vara under 18 år. Det är dock alltid en vuxen förälder/vårdnadshavare som måste teckna och vara ansvarig för abonnemanget.

Sparas oanvänd surf hos Fibio till nästa månad?

Nej, tyvärr så gör den inte det. Surfpotten fylls på den första i varje månad, men det som du eventuellt hade kvar från förra månaden brinner inne.

Vad händer om surfen tar slut hos Fibio?

Skulle surfen ta slut hos Fibio så kommer ditt barn inte att kunna surfa något mer förrän surfen fylls på igen. Om surfen ofta tar slut för ditt barn så bör du som förälder överväga att uppgradera till ett större surfpaket. Det är ofta mer förmånligt än att fylla på surfen med extradata som ofta är en liten mängd som kostar mycket.

Hur kan betala för sitt barnabonnemang?

Hos Fibio kan du betala via faktura, det innebär att du en gång i månaden får en faktura som du sedan får lägga in manuellt för betalning i din internetbank. Som ett sista sätt finns möjlighet att betala genom autogiro som fungerar som så att pengarna helt enkelt dras från ditt konto en gång i månaden utan att du behöver göra något.

Vilken kundtjänst finns?

Behöver du hjälp med något med ditt mobilabonnemang för barn så kan du alltid kontakta Fibio genom att ringa. Som ett sista sätt att kontakta Fibio kan du skicka ett e-postmeddelande för att få hjälp, men tänk då på att beskriva tydligt vad du vill ha hjälp med kring ditt barnabonnemang så det slipper uppstå följdfrågor som drar ut på tiden.